Magazin Rolete textile

Decorative si in acelasi timp functionale ROLETELE TEXTILE creeaza intimitate pe tot parcursul zilei atunci cind se doreste se pot stringe in partea de sus a ferestrei, pentru a oferii o panorama exterioara.

Cauta roletele potrivite:Decor de ferestre pentru baie

2895889382Ce decor de ferestre este cel mai potrivit pentru baie? Daca locuiesti intr-un bloc de apartamente, unde de obicei geamurile bailor sunt in asa fel asezate incat sa fie ferite de privirile vecinilor, nu ai neaparat nevoie de acoperirea ferestrelor in alt scop decat aspectual. Situatia se schimba daca locuiesti la etaje inferioare sau la casa.

Nevoia de intimitate este simtita din ce in ce mai acut in zilele noastre, mai ales in orasele mari. La sfarsitul zilei iti doresti sa ajungi in confortul casei tale, ascuns de privirile iscoditoare ale celor din jurul tau. In sala de baie, nevoia de intimitate este si mai ridicata decat in alte situatii, deci solutia este sa-ti acoperi ferestrele. In timpul zilei iti doresti sa patrunda si lumina naturala, deci raspunsul pentru ferestrele tale poate veni din partea jaluzelelor interioare (verticale sau 2049019909) sau din partea 4056355035.

Alegerea decorului pentru fereastra din baie se face totusi in functie de marimea si pozitionarea acesteia. Daca ai o baie cu ferestre mici si localizate la o inaltime ridicata, de cele mai mult ori nu vei avea nevoie de acoperirea ferestrei. Vei avea nevoie totusi de o plasa impotriva tantarilor si a insectelor.

Daca ai o baie cu ferestre de marimi medii sau mari, vei dori, cu siguranta, sa le acoperiti. Pentru ferestrele medii nu este recomandata folosirea draperiilor, din motive lesne de inteles, dar poti folosi cu incredere falduri sau obloane.

Pentru ferestrele mari, ai libertatea neingradita de a alege decorul de fereastra pe care ti-l doresti. Poti folosi inclusiv draperii care au o variatie mai mare de posibile culori si nuante. Daca doresti sa atragi atentia asupra zonei ferestrei, foloseste draperii in culori vii, daca nu, poti sa folositi draperii albe, sau orice culoare care nu iese in evidenta.

Indiferent de tipul de solutie pe care o alegi pentru ferestrele baii tale nu uita sa asortezi decorul de fereastra cu restul culorilor folosite pentru mobilierul baii. Un alt aspect important il constitue materialul folosit pentru decorul ferestrelor. Trebuie sa iei in considerarea umiditatea ridica a camerei si sa folosesti materiale care nu se imbiba usor cu apa, sau care se usuca rapid. De aceea, printre solutii se pot gasi si jaluzelele interioare, orizontale sau verticale.